Wanneer de zon weer tussen de bomen doorkomt!

That's when the magic happens...

Ik maak zooo graag mooie afscheidsreportages in de breedste zin van het woord. Maar ik wil ook dat mijn foto's aan de muur komen te hangen, als kaartje verstuurd worden, mensen blij maken met een mooie shoot, voor mensen en bedrijven werken die natuur, beleving, verwondering, verbinding en oog voor detail hoog in het vaandel hebben staan.

Wat ik ook wil is mijn eigen website maken.

En, nadat Gaby van Invormail.nl mijn logo en visitekaartje zo mooi gemaakt heeft, wil ik eigenlijk ook mijn huisstijl verder zelf gaan ontwikkelen.

 

En dat allemaal 'tussen de bedrijven door'...

 

Wat gebeurt er dan? Dan wordt het allemaal wat donker.

Ik raak een beetje (boel) in de stress en doe eerst dus maanden niets. Punt.

Behalve dan wat moet hè. Dat gebeurt allemaal wel. Met liefde. En zin.

Opdrachten, huishouden e.d. gaan gewoon door. Maar de extra dingen waarvan ik een beetje bang ben geworden omdat het zo groot lijkt, die hebben echt op hun gat gelegen.

Maar de zon was tijdelijk uit het bos verdwenen zogezegd.

 

Inmiddels schijnt de zon weer tussen de bomen door. En kijk wat voor moois dat oplevert!

Inmiddels heb ik de hobbel weten te nemen en ben ik lekker aan het sleutelen aan de website en vind ik zelf dat hij er steeds beter uitziet. (Wat vind jij? Mis je nog wat? Laat het me weten in de reacties of via een persoonlijk berichtje! Vind ik echt leuk!)

Ook mijn huisstijl (daar bedoel ik gewoon briefpapier e.d. mee he. Niets spannends verder) krijgt steeds meer vaste vorm. En ja, dat betekent inderdaad dat ik bijna eindeloos kan blijven veranderen als ik niet uitkijk. Zo lastig om er op een gegeven moment toch een stop op te zetten!

 

Oja, bloggen wilde ik ook nog met meer regelmaat gaan doen. Nou, bij deze dus de eerste sinds lange tijd. Dat is alvast één.

 

Het voelt zo goed om weer met deze toch niet geheel onbelangrijke 'randzaken' bezig te zijn!

 

Maar goed. Ondertussen moet ik ook gewoon de boodschappen doen en zo. Dus dat ga ik nu eerst maar eens doen. Kijk ik straks weer verder wat er vandaag nog kan ontstaan.

 

P.s. Als je de mogelijkheid hebt, bekijk dan de foto zo groot mogelijk. Deze wordt steeds mooier als hij groter wordt vind ik zelf.

P.p.s. De site is nog lang niet volledig; bij vragen sta ik je natuurlijk graag te woord!

Reactie plaatsen

Reacties

Carine
een jaar geleden

Hey Josine, mooie foto! Heerlijk gevoel is dat, hè, wanneer de zon weer tussen de bomen doorkomt? Leuk je blog! Leest makkelijk en geeft een inkijkje in jouw leven :) Liefs van Carine